Hopp over til innhold

Tips til personlige smykker du kan gi bort i gave


Gi et personlig smykke i gave

Smykker er alltid populære gaver, både for den som skal gi og den som skal få. Jeg prøver alltid selv å finne gaver med en personlig vri eller om det er en annen tanke som ligger bak når jeg skal gi bort gaver. 

Her får du en oversikt over smykker som er perfekte gavetips til henne. Vi har valgt ut noen smykker til denne artikkelen som har et litt mer personlig preg enn andre smykker, enten i form av bokstaver, fødselssteiner eller annen symbolikk. 

Vi lager eksklusive gaveinnpakninger og sender samme dag, fraktfritt så klart. Vi skriver også et kort for deg hvis du ønsker å sende gaven rett til den som skal få den. Send oss gjerne en e-post på hei@thecabinet.no hvis du ønsker tips eller hjelp. 

God personlig gaveshopping!

 

Bjørg Jewellery

Det populære "Nude Alphabet Tiny" er en samling med anheng som er skapt med utgangspunkt i menneskekroppen og former de ulike bokstavene i alfabetet. Bruk din egne initialer, til en du er glad i eller lag en helt egen kombinasjon av bokstavsmykker du liker.

Anhenget kan brukes på en øredobb eller som på et kjede som på Thin Curb Chain fra Bjørg. Eller på et kjede du har fra før. 

Anheng / Tiny Nudes Gull / Bjørg Jewellery

Anheng Bjørg Tiny Nudes Gold Letters

Bjørg anheng Tiny Nudes Gold

Bjørg Jewellery Tiny Nudes Gold

Human Hearts fra Bjørg smykker er en oppgradert versjon av den klassiske og ikoniske Anatomic Heart smykket, en soleklar bestselger i Bjørg-universet. Human Heart fra Bjørg kommer med Diamond Cut Chain og høypolert anheng. 

Smykket er utformet som et ekte anatomisk hjerte. På en tag festet til lenken er det gravert inn teksten "ab imo pectore" som betyr "fra bunnen av mitt hjerte". Menneskehjertet symboliserer ekte og evig kjærlighet noe som gjør dette smykket til den ultimate, moderne lykkeamuletten. 

Iconic Heart kolleksjonen er en feiring av kjærligheten og en oppgradering av Bjørg's signatursmykker Anatomic Heart. Det perfekte gavetipset til henne?

Bjørg sitt anatomisk hjerte smykke kommer også som halskjede i Human Heart Small Gold, en litt større variant med Human Heart Medium Gold og som armbånd Human Heart Bracelet Gold. Nå får du også Iconic Heart Hoops hos The Cabinet.

Bjørg Human Heart Gold Necklace

Bjørg Jewellery Iconic Heart Hoops

Danger Jewels

Dette er rett og slett et kunstverk av noen øredobber som du faktisk kan bære med deg på kroppen! 

De berømte biene til Max Danger ble skapt da han studerte ved The Royal College of Art i London. Han brukte år på å undersøke og etterforske biene, livet til biene og ikke minst viktigheten til biene i verden!

Kroppen til biene blir først skåret ut i voks og modifisert med synåler. Deretter støpes de i 18 karat gull før vingene blir loddet på kroppen. Til slutt blir de sorte stripene lagt på med sort rhodium. - No animals were killed during the prosess!

Øredobber / "The Bees" / 18 karat gull med striper i svart rhodium

Danger Jewels The Bees øredobber i rent 18 karat gull med sort rhodium

 

 

 

0 Kommentarer

Det finnes ingen kommentarer for denne artikkelen. Vær den første til å legge igjen en melding!

Legg igjen en kommentar

Vennligst merk: Kommentarer må godkjennes før de publiseres
Topp Topp