Hopp over til innhold

Bytte av gave


Bytte av gave

Har du fått en gave som er kjøpt hos The Cabinet så kan du bytte den til noe annet, til en annen størrelse eller til et gavekort hvis du ønsker det. Julegaver byttes frem til 15.januar. Ellers tilbyr vi 30 dagers bytterett på gaver.

Under smykkeesken hvor du fant linken til denne siden står det også skrevet et tall for hånd. Dette er ordrenummeret gaven er kjøpt under. 

Du kan gå inn på vår returportal og laste ned returetikett og returskjema som skal følge med pakken. Du finner vår returportal her: https://return.shipmondo.com/the-cabinet

 

Eller: 

Fyll inn i kontaktskjemaet nedenfor, merket med bytte av gave og ordrennummeret under esken i beskjedfeltet. 

Vi vil sende deg en fraktetikett for retur på e-post som skal benyttes. Pakk smykket godt inn i originalemballasjen (smykkeboksen) og i tillegg forsvarlig emballasje for å unngå skade under sending, og lever din retur til nærmeste Posten Norge hentepunkt innen en uke etter at returetikett er mottatt på e-post. 

Hvis du ønsker å bytte sender vi deg nytt produkt fraktfritt en gang. Du kan også bytte til gavekort som er gyldig i ett år fra utstedelsesdato. 

Smykker som skal byttes må være ubrukt og leveres tilbake i sin originale forpakning. Alle produkter som skal byttes må være i perfekt tilstand uten tegn til bruk eller slitasje og merker. Hvis du prøver produktet på, så vær vennlig å vaske hendene først slik at det ikke blir påført olje eller urenheter. Legg produktet tilbake i originalemballasjen når du er ferdig.

Vi forbeholder oss retten til å avvise bytter som ikke oppfyller disse kriteriene og fører til at produktet ikke er salgbart. Produkter som er spesialbestilt eller personlig gravert, kan ikke byttes. Ved avvisning av bytte må du selv betale frakten for å få smykket tilbake. 

Skriv en beskjed til oss

Vi sender samme dag

Vi har alle varer på lager hos oss. Hvis du bestiller før kl 14 på en virkedag så sender vi pakken samme dag. Du kan også hente din bestilling hos The Cabinet i Stavern. 

Les mer

Gratis og rask levering

Hos oss får du gratis frakt i Norge med Posten Pakke i postkassen eller pakke til hentested. Vi tilbyr også ekspress levering med DHL

Les mer

Gratis bytte og retur

Vi tilbyr 30 dager fri retur kostnadsfritt. Hvis du ønsker å bytte til et annet produkt eller en annen størrelse spanderer vi frakten frem og tilbake.

Les mer