Hopp over til innhold

Bytte av gave


Bytte av gave

Har du fått en gave som er kjøpt hos The Cabinet så kan du bytte den til noe annet, til en annen størrelse eller til et gavekort hvis du ønsker det. Julegaver byttes frem til 15.januar. Ellers tilbyr vi 30 dagers bytterett på gaver.

Under smykkeesken hvor du fant linken til denne siden står det også skrevet et tall for hånd. Dette er ordrenummeret gaven er kjøpt under. 

Du kan gå inn på vår returportal og laste ned returetikett og returskjema som skal følge med pakken. Du finner vår returportal her: https://return.shipmondo.com/the-cabinet

 

Eller: 

Fyll inn i kontaktskjemaet nedenfor, merket med bytte av gave og ordrennummeret under esken i beskjedfeltet. 

Vi vil sende deg en fraktetikett for retur på e-post som skal benyttes. Pakk smykket godt inn i originalemballasjen (smykkeboksen) og i tillegg forsvarlig emballasje for å unngå skade under sending, og lever din retur til nærmeste Posten Norge hentepunkt innen en uke etter at returetikett er mottatt på e-post. 

Hvis du ønsker å bytte sender vi deg nytt produkt fraktfritt en gang. Du kan også bytte til gavekort som er gyldig i ett år fra utstedelsesdato. 

Smykker som skal byttes må være ubrukt og leveres tilbake i sin originale forpakning. Alle produkter som skal byttes må være i perfekt tilstand uten tegn til bruk eller slitasje og merker. Hvis du prøver produktet på, så vær vennlig å vaske hendene først slik at det ikke blir påført olje eller urenheter. Legg produktet tilbake i originalemballasjen når du er ferdig.

Vi forbeholder oss retten til å avvise bytter som ikke oppfyller disse kriteriene og fører til at produktet ikke er salgbart. Produkter som er spesialbestilt eller personlig gravert, kan ikke byttes. Ved avvisning av bytte må du selv betale frakten for å få smykket tilbake. 

Ta kontakt


Skriv en beskjed til oss

The Cabinet

Verftsgaten 5
3290 Stavern

(I bakgården til Rått og sanselig)

Se våre åpningstider her

FAQ


Vi har alle varer på lager og sender samme dag hvis du bestiller før kl 14 på en virkedag. Leveringstid er 1-3 dager med Posten. Vi tilbyr også express levering med DHL. Du kan også hente hos The Cabinet i Stavern i butikkens åpningstider eller etter avtale.

Alle smykker du finner i nettbutikken finnes på vårt lager i Stavern og sendes ut til deg samme dag. 

De ulike smykkedesignerne hos The Cabinet har forskjellig policy på om de selger øredobber enkeltvis eller som par. Vi må følge designernes retningslinjer og de smykkemerkene som selger enkelvis gjør det for å kunne gi full frihet med tanke på å kombinere ulike styles, og for å kunne supplere en enkelt øredobb om den skulle mistes eller bli ødelagt.

Alle øredobber er merket i produktteksten om de selges enkeltvis eller som par. Bildene viser også om de selges enkeltvis eller som par med en eller to øredobber på bildene.

The Cabinet har permanent showroom, sesongåpen butikk og helgeåpent i Stavern sentrum. Se våre åpningstider og kontakt oss gjerne på hei@thecabinet.no, eller ring oss på tlf 966 18 074 for å avtale tid utenom åpningstid.

Vi har laget en artikkel som forklarer hvordan på enklest mulig måte kan finne riktig ringstørrelse. Du finner den her.

Hvis du ønsker å bytte et smykke så sender du oss en e-post til hei@thecabinet.no. Du kan også besøke vår returportal og bestille fraktetikett og returskjema selv. Returportalen finner du her: https://return.shipmondo.com/thecabinet-retur

Da vil du få en returetikett som vedlegg som du limer oppå den gamle og sender smykket i retur til oss. Du får nytt smykke eller en ny størrelse tilsendt fraktfritt med en gang vi har mottatt pakken fra deg. 

The Cabinet har 30 dager fri retur. Det betyr at hvis du ombestemmer deg eller trenger å bytte så er det bare å gå inn på vår returportal for å bestille og laste ned fraktetikett og returskjema innen 30 dager etter at du har mottatt pakken din. Dette er kostnadsfritt. Alltid referer til ordrenummer ved retur.

Her finner du vår returportal: https://return.shipmondo.com/thecabinet-retur

Hvis du ønsker å bytte produkt eller størrelse sender vi deg nytt produkt fraktfritt. Ved retur av produkt refunderes kjøpesummen tilbake til samme betalingsmetode som når kjøpet ble utført.

Vi behandler retur samme dag (på virkedager) som vi mottar den, senest dagen etter.

NB! Pleieprodukter byttes ikke

Gullforgylte sølvsmykker vil etter en stund slite av gullforgylningen som er det tynne laget med ekte gull som ligger oppå sølvet. Det vil si at sølvet kommer til syne.

Det vil variere hvor kort eller lang tid dette tar. På noen mennesker slites det fortere av enn på andre. Måten smykkene brukes på spiller også inn her. Hvorvidt man tar av smykker før man dusjer, sover, trener, bader, etc. Parfymer, lotions og oljer er også med på å slite forgylningen raskere av. 

Vi tilbyr reforgylling av sølvssmykker. Se vårt tilbud på tjenester og reparasjoner her

Topp Topp