Hopp over til innhold

Øredobber fra Hasla, Tom Wood og Nootka til hverdagsbruk


Sjekk ut de fineste hoopsene som passer perfekt til hverdagsbruk. Dette er hoops i gullforgylt sølv og 925 sterling sølv av høy kvalitet som varer lenge. 

Hasla Jewelry

Scallop Hoops i sølv eller gull fra den nyeste kolleksjonen til Hasla. Kolleksjonen Venus er inspirert av renessansen og særlig kunstverket "The Birth of Venus" malt av Sandro Botticelli i 1486.

Scallop hoops er perfekte til hverdagsbruk da de føles florlette på og er behagelige å ha på seg en hel dag. 

Hasla Scallop Hoops Gold / Hasla Scallop Hoops Silver

Hasla Scallop Hoops

Hasla Scallop Hoops Gold

Scallop Hoops Silver

Metzinger Hoops og Picasso Hoops i sølv og gull tilhører Elements, den forrige kolleksjonen til Hasla som ble lansert høsten 2020.

Elements er inspirert av kubismen som er kjent for å undersøke og utforske objektets hovedform ved å bryte den ned. Dette kommer nydelig til uttrykk i vakre fasetter og spennende vinkler som gir oss et nytt blikk på hva som var mulig med objektet i utgangspunktet. 

Disse hoopsene er eksempler på meget vellykket design utifra konseptet. Metzinger Hoops har en diameter på 16 mm. Disse hoopsene er lette og behagelig å bruke gjennom en lang dag. 

Hasla Metzinger Hoops Gold 

Hasla Picasso og Metzinger Hoops

Hasla Metzinger Hoops Gold

Hasla Metzinger Hoops

Hasla Metzinger Hoops Gold

Hasla Metzinger Hoops Gold

Hasla Metzinger Hoops Silver

Metzinger Hoops Hasla Sølv

 

Tom Wood

Tom Woods klassiske og etter hvert ikoniske Ice Hoops kommer i flere størrelser og tykkelser, både med og uten stener. Vi velger å trekke frem Ice Hoops Small og Liz Hoops Gold her som er to par enkle hoops med dråpeform.

Disse hoopsene er nydelige og elegante og passer til det meste. Disse føler du deg garantert fin med. Ice Hoops Small er klassikeren og originalen og Liz Hoops Gold er en smalere variant av Ice Hoops Small. Derav også litt lettere og nettere. 

Tom Wood Liz Hoops Small

Tom Wood Liz Hoops Gold

Liz Hoops Gold Tom Wood

Tom Wood Ice Hoops Small

Ice Hoops Small Tom Wood

Nootka Jewelry

Nootka Jewelry er et ganske ungt smykkemerke fra Sverige. Lisa Olsson er en kjent svensk influenser som står bak smykkemerket. Hoopsene fra Nootka har i løpet av det siste året blitt er skikkelig bestselger hos The Cabinet. Hoopsene fra Nootka kommer i flere forskjellige størrelser og tykkelser, her har vi valgt å vise dere en som er midt i mellom i størrelse. Sjekk ut alle øreringene til Nootka her.

Nootka Mid Hoop Gold er en klassiker i Nootka universet med sin nydelige organiske overflate og et perfekt skinn i strukturen mellom det blanke og det matte. Designet på Mid Hoop Gold fra Nootka Jewelry er inspirert av den rå skjønnheten vi finner i strukturene på steinklipper.

Alle øreringene fra Nootka selges enkeltvis og er nydelige alene eller sammen med noen av de andre øreringene fra Nootka Jewelry. 

Nootka Mid Hoop Gold

Nootka Mid Hoop Gold

 

Nootka Mid Hoop Silver

Nootka Mid Hoop Silver

 

Du finner alle hoopsene over hos The Cabinet. Vi sender samme dag og pakker inn flotte gaveinnpakninger og skriver personlig hilsen på kort om du ønsker det. Dette velger du isåfall i handlekurven. Du kan også bestille og betale og få gaven sendt direkte til mottaker ved å velge en annen leveringsadresse. 

0 Kommentarer

Det finnes ingen kommentarer for denne artikkelen. Vær den første til å legge igjen en melding!

Legg igjen en kommentar

Vennligst merk: Kommentarer må godkjennes før de publiseres
Topp Topp