Hopp over til innhold

The Cabinet

Et håndplukket utvalg av stilsikre smykker fra noen av de fremste smykkemerkene i Skandinavia.

Tom Wood, Maria Black, Bjørg, Hasla, Blue Billie, Nootka, Trine Tuxen, Aur Studio med flere. 

Vårt smykkeunivers

The Cabinet er en norsk multibrand nettbutikk spesialisert innen stilsikre og tidløse smykker i sølv og gull fra high-end fashion smykkemerker. Vi tilbyr et nøye utvalgt sortiment av smykker til dame og menn fra noen av de fremste nordiske smykkemerkene på markedet.

Smykkene du finner hos oss er av ypperste kvalitet, og vi fremmer bærekraftig produksjon ved å samarbeide med leverandører som bruker resirkulert sølv og gull og benytter bærekraftige produksjonsmetoder. Gullforgylningen med tanke på tykkelse og slitestyrke, og kvaliteten generelt på våre smykker, er blant den beste du finner på markedet. Bærekraft og kvalitet er sentralt når vi velger våre leverandører.

The Cabinet vil alltid være fylt med en blanding av nøye utvalgte klassikere ispedd spennende nyheter, men aldri så mye at du mister oversikten. Hos oss finner du de mest spennende smykkene fra kolleksjonene til de fremste nordiske smykkemerkene, så følg med!

The Cabinet skal være en go-to destinasjon for stilsikre, trendy og personlige smykker i sølv og gull. Vi har laget et online smykkeunivers hvor du kan gå på oppdagelsesferd og finne inspirasjon hver gang du besøker oss.  

Når du skal kjøpe nye smykker er det lurt å investere i god kvalitet. Da får du smykker som du kan glede deg over resten av livet når du tar godt vare på de. Og husk at når gullforgyllingen en gang slites av kan du alltid reforgylle smykkene dine og de blir som nye igjen, istedenfor å kjøpe nytt.

Vi håper du finner noe du liker! Se våre åpningstider i Stavern her

Kamilla & Bengt

Våre smykkemerker

Hos oss finner du nøye utvalgte smykker fra noe av det beste nordisk smykkedesign har å by på. Etablerte, ettertraktede og trendy smykkemerker som norske Tom Wood, Hasla, Bjørg, Annie Berner og danske Maria Black. Vi er også eneste norske forhandler av de anerkjente danske og svenske smykkemerkene Trine Tuxen, Pernille Lauridsen, Nootka Jewelry, Blue Billie, Danger Jewels og IAMELENI. 

Noen av smykkemerkene er godt etablerte og anerkjente, noen up-and-coming, noen fortsatt ukjente i Norge, alle med stilsikre, trendy og personlige smykker kun produsert i sølv og gull. Hos oss finner du smykker av ypperste kvalitet, noen av dem finner du ellers ikke i andre norske klesbutikker og gullsmedbutikker. 

"Konseptet til The Cabinet spinner ut fra min evige lidenskap for mote, design og smykker. Da jeg selv var på jakt etter de perfekte smykkene opplevde jeg at det var tidkrevende å lete rundt for å finne det jeg likte, hvis jeg i det hele tatt fant det. Den typen smykker du finner hos oss finnes også hos noen utvalgte klesbutikker (fashion jewellery) og gullsmedforretninger (demi-fine jewellery). Vi har samlet et utvalg av det beste som finnes av nordisk smykkedesign her hos oss. Nå finner du endelig de smykkene du trenger på ett sted!"

Kamilla Krane, grunnlegger og daglig leder

The Cabinet

Verftsgaten 5
3290 Stavern

(I bakgården til Rått og sanselig)

Se våre åpningstider her

Topp Topp