Hopp over til innhold

Gavetips smykker til henne, han, kjæresten, venninne eller mamma


Gavetips smykker

Det er alltid gøy å treffe med en gave! Hvis man i tillegg kan gi en personlig gave, så føles det ofte enda bedre. Smykker er noe de fleste liker, i større eller mindre grad selvsagt. Noen liker store smykker, mens andre liker små og enkle smykker. Smykker er også veldig personlig for mange og det kan derfor være vanskelig å velge hvis man ikke har fått et helt konkret ønske. Vi hjelper deg med vår guide til hvilke gaver som er populære å gi innenfor de ulike sjangerne. Det vil si at vi har plukket frem de smykkene som vi vet er populære og treffsikre gaver. 

Gaven kommer med byttelapp på undersiden av smykkeboksen som henviser til en spesifikk nettside hvor du får hjelp til å bytte gaven uten at giveren må involveres. Vi har 30 dager bytterett og gratis retur. 

I handlekurven kan du huke av for eksklusiv gaveinnpakning som vi alltid pynter med en spiselig oppmerksomhet, og du kan også få med en personlig hilsen håndskrevet på kort til mottakeren. 

Hvis du ønsker å sende gaven direkte til mottakeren så velger du bare en annen leveringsadresse i kassen. Enkelt og greit. Hos oss får du alltid fri frakt i Norge og vi sender gaven samme dag som du bestiller. Hvis du skulle trenge bytte og retur er dette også kostnadsfritt å få utført. 

 

Gave til henne

Her finner du inspirasjon og gavetips til den perfekte bursdagsgaven eller julegaven til henne. Dette er en samling av de smykkene hos oss som selges ofte som gave til henne. 

Se utvalg av gavetips til henne her

Hasla Rocks Gave til henne

 

Gave til han

Her finner du inspirasjon og gavetips til smykker som er den perfekte bursdagsgaven eller julegaven til menn. Halskjede, armbånd, ring og øredobber til menn fra Tom Wood og Maria Black. 

Gavetips til han

The Cabinet Mann smykker til menn

 

Gavetips med budsjett

Her finner du alle våre smykker delt inn etter pris. Det gjør det enklere å finne den perfekte gaven når du har et budsjett å forholde deg til. 

Vær obs på at veldig mange øredobber selges enkeltvis. Dette er godt merket inne på hvert produkt og du må da kjøpe to stk hvis du ønsker et par.

Blue Billie Wire Hoop   Maria Black Rings Elements

Bjørg Iconic Human Heart Medium silver   Hasla In Toto Totality Necklace Gold

 

Gavetips til en spesiell anledning

Trenger du en gave til morsdag, barselgave, god bedring gave, eller en gave til en annen spesiell anledning? Her har vi funnet frem gavetips til smykker med en symbolsk betydning bak designet, navnet eller om det er en tekst på smykket. 

Se vår samling for gaver til en spesiell anledning her

EA II Anklet Trine Tuxen Gaver til en spesiell anledning

 

Gave til unge

Av og til vil vi gjerne finne en fin gave til de som er litt yngre. Det kan være til bursdag eller for eksempel som konfirmasjonsgave. Vi gir deg gavetips til hva som er mest populært blant den yngre delen av våre kunder. Da tenker vi fra ca 15 til 25 år. 

Ofte er det litt enklere og gjerne mindre smykker som treffer godt. Men det er også populært for de som er motebevisste med spesifikke smykkemerker som Maria Black og Tom Wood. 

Sjekk våre gavetips til unge her!

Gavetips til unge Maria Black POP Collection MOM Ring 

 

Gave til kjæresten

Skal du gi en gave og er i det romantiske hjørnet? Her er gavetips på smykker med en romantisk betydning 🤍

Gavetips - smykker med betydning

You and me forever Bjørg gave til kjæresten

 

Gave til venninne

Smykker er helt genialt å gi som gave til venninner. Hos oss finner du perfekte gaver til venninner i flere prisklasser, men her vi har valgt å komme med gavetips i en lav til medium prisklasse. 

Sjekk vårt utvalg av gaver som passer til en venninne

Hasla Bead Bracelet gaave til venninne

 

Gavekort

Av og til kan det bare bli for vanskelig å finne ut av det. Da er det alltid et godt alternativ med et gavekort fra The Cabinet 🤍

Se våre gavekort her

0 Kommentarer

Det finnes ingen kommentarer for denne artikkelen. Vær den første til å legge igjen en melding!

Legg igjen en kommentar

Vennligst merk: Kommentarer må godkjennes før de publiseres
Topp Topp