Hopp over til innhold

Freshe smykker til strandturen


Ingenting er så lekkert som freshe smykker i gull og sølv mot solbrun saltvannshud. Selv om smykker i sølv og gullforgylt sølv egentlig ikke har noe å gjøre på stranden og i sjøen, så klarer vi allikevel ikke la være å falle for fristelsen til å bruke de bare litt i hvertfall... 

La deg inspirere av freshe sommersmykker som passer til strandturen. Men husk å helst ta de av før du hopper i sjøen eller smører deg inn med solkrem. I hvert fall bør du vaske dem i mildt såpevann når dagen er over og solen går ned. 

Alle smykkene under finner du i nettbutikken vår thecabinet.no og her kan du lese mer om god smykkepleie

God sommer ☀️

Foto: Hinda Fahre

Annie Berner

Annie Berner håndlager alle sine smykker i Oslo i resirkulert sølv og gullforgylt sølv. Ariel Pendant i Small passer perfekt til sol og sommer. 

Annie Berner Ariel Pendant Small Gold

Annie Berner Ariel Pendant Small Gold
Annie Berner Lifestyle

Maria Black 

Maria Black sine delikate smykker er også superfreshe å bruke til strandlivet. Enkle armbånd i sølv og gullforgylt sølv og med en vakker, naturlig ferskvannsperle sporadisk plassert. Delikat og minimalistisk dansk design. 

Maria Black Sentiero Bracelet Gold her sammen med Maria Black Karen Necklace

Maria Black Sentiero Bracelet Gold Karen Necklace Gold

 

Cantare Anklet fra Maria Black i gullforgylt sølv består av to lenker i ett med en unik, baroque ferskvannsperle. Ankelkjedet er regulerbart i størrelsen og er designet for å henge litt løst rundt ankelen slik som vist på bildet.

Dette delikate ankelkjedet gir oss herlige assosiasjoner til "gull på rull" som vi fant i "Syden" på 80- og 90-tallet. Nydelig lenke-på-lenke stil som gir den ultimate sommer looken. 

Cantare Anklet Maria Black

Mio Chain har allerede rukket å bli en skikkelig klassiker i sortimentet til Maria Black siden det ble lansert i 2020. Nydelig, glamorøs look som gir et etterlengtet hint til sol og sommer. 

Mio Chain Gold Maria Black

Sentiero Bracelet fra Maria Black er armbåndsvarianten av Mio Chain Gold som vist over. Fantastisk vakkert snake armbånd i blankpolert gull med en glitrende effekt. Vi kjenner på glamorøse 70-talls vibber som oser av sol og sommer med dette armbåndet.

Sentiero Gold Maria Black

Annie Berner Lifestyle

Mio Chain Silver fra Maria Black

Maria Black Mio Chain Silver

Vento Huggie fra Maria Black er en nydelig øredobb med en baroque ferskvannsperle som anheng. Kan også brukes uten anheng. Selve øreringen har en bølget form og sammen med den naturlige og unike ferskvannsperlen får smykket et mykt og elegant uttrykk. 

Vento Huggie Maria Black

Nootka Jewelry

Svenske Nootka Jewelry lager de vakreste hoops i flere størrelser og ulike finisher. 

Naturen er en betydelig kilde til inspirasjon takket være dens ufullkommenhet og alt det vakre vi finner i den. En kjærlighetsaffære mellom det rå og det rene er Nootka Jewelry sitt manifest, forvandlet til personlige smykker som er enkle å elske og verne om. 

Alle Nootka sine smykker er nøye designet og håndlaget i Stockholm med stor vekt på detaljer, laget i resirkulert 925 sølv. 

Mix og match så du finner din egen perfekte kombinasjon for stranden. 

Nootka Hoops Gold

 

0 Kommentarer

Det finnes ingen kommentarer for denne artikkelen. Vær den første til å legge igjen en melding!

Legg igjen en kommentar

Vennligst merk: Kommentarer må godkjennes før de publiseres
Topp Topp