Hopp over til innhold

Tips til valg av øredobber når du har flere hull i øret


Vi viser deg øredobber som passer når du har flere hull i øret

Det har vært veldig trendy med flere hull i ørene de siste årene - Her gir vi deg litt inspirasjon til hvordan du kan lage spennende kombinasjoner med flere øredobber på en gang.

Øredobber som basesett

Et lite tips kan være å bruke et basesett i de øverste hullene som du kan ha i øret hele tiden når du har flere hull i ørene. Da er det fint med helt enkle ringer som Marco Huggie fra Maria Black som sitter tett på øreflippen. De finnes nå i to størrelser; 6mm diameter og 8mm diameter. Eller hva med å gå for base huggies i 14 karat gjennomgående gull. De er evigvarende, og vil aldri falme i gullfargen. Maria Black Fine Jewellery har nydelige, enkle øreringer i 14 karat gull plain nude, Glossy Huggie i 7 og 9 mm og i 14 karat gull diamond cut finish. Den siste kommer i to størrelser, både 7 og 9 mm diameter. Kombiner baseøreringer med ulike styles i de nederste hullene etter anledning og humør eller heng på noen lekre anheng

Marco Huggies Maria Black

Foto: Maria Black
Marco Huggie Gold fra Maria Black

Derfra kan du enkelt variere de nederste hullene i øret etter humør og antrekk. Sjekk ut samlesiden vår her med mange øredobber som er superkule å kombinere med hverandre. 

Maria Black Nude 7 Huggie

14 karat gull Nude 7 Huggie fra Maria Black

Hoops

Hos The Cabinet finner du en rekke ulike typer hoops som det er spennende å kombinere med hverandre hvis du har flere hull i samme øre. Se alle våre hoops samlet her. For eksempel Tom wood sine Ice Hoops i small og Ice Hoops Medium sammen på ett øre er en veldig kul kombinasjon.

Tom Wood Ice Hoops Small og Medium
Foto: Tom Wood
Tom Wood Ice Hoops Small og Ice Hoops Medium i kombinasjon

Maria Black har utrolig mange fine hoops og huggies (som er de minste øreringene) som er superbra å kombinere med hverandre. Bruk gjerne ulike øredobber også på hvert øre. 

Maria Black Anil Huggie 8 og 10 mm

Foto: Maria Black
Maria Black Anil Huggie Silver 8 mm og Anil Huggie Silver 10 mm i kombinasjon. Finnes i sølv og gullforgylt sølv

 

Miro Huggie i sølv eller gullforgylt fra Maria Black er også helt strålende å kombinere med andre øredobber. Dette er en populær unisex modell så den passer veldig godt som øredobb for menn også. 

Maria Black Miro 8 Huggie silver

Foto: Maria Black
Maria Black Miro 8 Huggie Silver. Finnes i sølv og gullforgylt sølv

 

Blue Billie

Blue Billie kom i 2022 med kolleksjonen Wire Hoops. Disse selges enkeltvis og derfor perfekte å mikse og matche med hverandre. Bland gjerne sølv og gull for en ekstra edgy mix. Wire Hoops fra Blue Billie kommer i sølv og gullforgylt sølv i størrelsene 10mm, 14mm og 18mm.

Blue Billie Wire Hoops Gold

Foto: Blue Billie
Blue Billie Wire Hoop 14 mm Shiny GoldBlue Billie Wire Hoop 10 mm Shiny Gold,
Blue Billie Wire Hoop 18 mm Shiny Gold. Finnes i sølv og gullforgylt sølv

 

Hoops fra Nootka Jewelry

Nootka Jewelry ble etablert i 2018 av den kjente moteprofilen i Sverige Lisa Olsson. Alle Nootka sine smykker er nøye designet og håndlaget i Stockholm med stor vekt på detaljer, laget i resirkulert 925 sølv. Alle hoopsene fra Nootka er laget for å kunne mikses og matches når du har flere hull i ørene for å lage din helt personlige kombinasjon. Øredobbene er av helt fantastisk kvalitet. Klikk her for å se vårt utvalg av hoops fra Nootka Jewelry Alle øredobbene fra Nootka Jewelry finnes også i sølv. 

Nootka Jewelry Big Hoop Gold og Mid Hoop Gold

Nootka Big Hoop Gold og Mid Hoop Gold

Foto: Nootka Jewelry
Nootka Jewelry Big Hoop Gold, 2x Mid Hoop Gold

 

Nootka Chunky Earring og Mini Hoop Gold

Foto: Nootka Jewely

Lisa Olsson med Chunky Earrings Gold og Mini Hoop Gold. 
Nootka Chunky Earring Gold og Nootka Mini Hoop Gold

 

Veggies fra Trine Tuxen

Vi er vel alle enige om at en grønn livsstil er veien å gå. Nå kan du også gjøre det med disse fantastiske tolkningene av frukt og grønt fra Trine Tuxen. Cherry Stud og Berry Stud i sølv eller gull fra Trine Tuxen sin kolleksjon Veggies Vol.1 er fantastiske å kombinere i samme øre når du har flere hull i ørene. Også nydelige å kombinere med enkle huggies som Maria Black Marco Huggies eller hvis du ønsker å steppe opp i 14 karat gull som Nude 7 Huggie eller Diamond Cut 7 eller Diamond Cut 9 fra Maria Black Fine Jewellery. Veggies Vol.1 ble lansert våren 2020. Put a cherry on top🍒

Trine Tuxen Cherry Stud i gull og Berry Stud i gull

Cherry Stud Gull Trine Tuxen Berry Stud Gull Trine Tuxen

Berry Stud fra Trine Tuxen er også veldig kul å kombinere med Fruit Salad Stud fra samme smykkemerke. 

Trine Tuxen Fruit Salad Stud Gold

Trine Tuxen Fruit Salad Stud 

Øredobber med anheng

Kombiner øredobber med anheng sammen med enkle hoops eller huggies. Gjerne i samme style som den med anheng sitter på. 

Anheng er i vinden som aldri før. Bruk de til å lage din egne, personlige smykkestil og fest anhengene til øredobber, armbånd, halskjeder og ankelkjeder. Her er det bare kreativiteten som setter en stopper for mulighetene. Maria Black har de siste året lansert et eget univers med anheng, F*ACE Collection og POP Collection, som gir deg mulighet til å skap ditt unike smykkeuttrykk. 

F*ACE Collection Maria Black
Foto: Maria Black
Fra Maria Black F*ACE Collection

POP Collection fra Maria Black er smykkemerkets 10-års jubileumskolleksjon som ble lansert i 2020 og består av ulike anheng med POP Coins som gjør at man enkelt kan skifte ut en coin og få et helt “nytt” smykke på en rimelig måte. 

Maria BLack Yasmeen Charm og Guidance Coin

Foto: Maria Black
Yasmeen Charm + Guidance Coin fra Maria Black. 
 

På bildet under ser du Vento Huggie Gold fra Maria Black som er en ferdig kombinert style med ørering og anheng. Du kan også bruke øreringen for seg selv. Kombiner denne med andre øreringer med anheng for en helt rå stil eller ta det litt ned med enkle baseøreringer. 

Vent Huggie Maria Black

Vento Huggie Maria Black

Foto: Maria Black
Vento Huggie fra Maria Black

 

Maria Black Kate Opal Huggie er en ørering i gullforgylt sølv med hvit emalje blandet med glitter. Bruk denne med Cielo Charm som er en barokk ferskvannsperle med feste i gullforgylt sølv for en utrolig lekker kombinasjon. Denne kombinasjonen har vært veldig populær i lang tid. 

Kate Opal Cielo Charm Maria Black

Foto: Maria Black
Kate Opal Huggie og Cielo Charm fra Maria Black
 

Om The Cabinet

The Cabinet er en norsk multibrand nettbutikk spesialisert innen smykker i sølv og gull fra high-end fashion smykkemerker. Vi tilbyr et utvalg smykker fra noen av de fremste nordiske smykkemerkene på markedet. Smykkene du finner hos oss er av ypperste kvalitet, og vi fremmer bærekraftig produksjon med bruk av resirkulert sølv der det er mulig. Gullforgylningen på våre smykker er av beste kvalitet med tanke på tykkelse og slitestyrke.

The Cabinet vil alltid være fylt med en blanding av nøye utvalgte klassikere ispedd spennende nyheter, men aldri så mye at du mister oversikten. Hos oss finner du de mest spennende smykkene fra de fremste nordiske smykkedesignernes kolleksjoner, så følg med!

The Cabinet skal være en go-to destinasjon for high-end fashion smykker i sølv og gull. Vi har laget et online smykkeunivers hvor du kan gå på oppdagelsesferd og finne inspirasjon hver gang du besøker oss.  

Når du skal kjøpe nye smykker er det lurt å investere i god kvalitet. Da får du smykker som du kan glede deg over resten av livet når du tar godt vare på de. Og husk at når gullforgyllingen en gang slites av kan du alltid reforgylle smykkene dine og de blir som nye igjen, istedenfor å kjøpe nytt.

Se alle smykker hos The Cabinet her!0 Kommentarer

Det finnes ingen kommentarer for denne artikkelen. Vær den første til å legge igjen en melding!

Legg igjen en kommentar

Vennligst merk: Kommentarer må godkjennes før de publiseres
Topp Topp