Hopp over til innhold

Trendy perlesmykker med ferskvannsperler


Hos oss finner du perlesmykker med ekte ferskvannsperler. Alle våre perlesmykker er i sølv og gullforgylt sølv fra noen av de fremste smykkemerkene i Norden.

Hva er en ferskvannsperle? 

En ferskvannsperle er en ekte perle som kommer fra et ferskvannsmiljø som en elv, innsjø eller dam. Perlen dannes ved at en musling får et fremmedlegeme inn i skallet og som irriterer og deretter kapsles dette fremmedlegemet inn i lag på lag med perlemor som til slutt danner den ferdige perlen. Perlen vil alltid ha det opprinnelige fremmedlegemets form og vil derfor aldri være helt rund. Dette foregår som regel i et perleoppdrett eller såkalte perlefarmer hvor det tar mellom 2-6 år før perlene er ferdig utviklet og høstes. 

Hvordan kan jeg vite at det er en ekte perle? 

Det kan være vanskelig å skille en uekte og en ekte perle fra hverandre med det blotte øyet. En uekte eller syntetisk perle er satt sammen av en blanding bestående av forskjellige materialer som glass, perlemor, fiskeskjell, "lim" og kjemikalier og deretter polert for å danne formen og utseende til å likne en ekte perle. For å være helt sikker på at det er en ekte perle du har foran deg så ta "tanntesten" ved at du drar perlen over kanten av tennene, så vil du kjenne at en ekte perle har fornemmelsen av små sandkorn, eller en slags ruglete overflate, mens den uekte perlen er helt glatt. 

Våre perlesmykker med ferskvannsperler

Her viser vi deg et utvalg av våre smykker i sølv og gull med ferskvannsperler. Enten det er halskjeder eller armbånd med ferskvannsperler på rekke og rad eller at en delikat ferskvannsperle tilfører en lekker detalj til et smykke. 

Se alle våre smykker med perler her: https://thecabinet.no/collections/perler-smykker-til-dame

 

 

Øredobber med ferskvannsperler

Maria Black Cha Cha Earring Gold (selges enkeltvis)

Vakre og store barokke ferskvannsperler fra Maria Black på ørering i gullforgylt sølv. Gir et eksklusivt uttrykk og er samtidig leken og kul. Kate Middelton har blant andre lagt sin elsk på denne øredobben og har stadig vært avbildet med den på i ulike anledninger. Perlen er naturlig og vil variere noe i form og farge.

Maria Balck Cha Cha Earring

---

Maria Black Baroque Twirl (selges enkeltvis)

2-i-1 øredobb fra Maria Black i gullforgylt sølv med en vakker barokk ferskvannsperle. En ørering som ser ut som to uten at du trenger to hull i ørene. Perlen er naturlig og unik og kan derfor variere noe i fasong og farge.

Maria Black Baroque Twirl

---

Blue Billie Pearl on Pearls Earrings Gold (Selges som par)

Vakre øredobber med barokke ferskvannsperler og cubic zirconia stener fra Blue Billie. Perlene er unike med sin egen uregelmessige form og nyanse. Kombinasjonen av naturlige ferskvannsperler og glitrende stener gir et spennende og trendy uttrykk. 

Blue Billie Pearl on Pearl Earrings Gold

---

Maria Black Vento Huggie Gold (selges enkeltvis)

Vento Huggie fra Maria Black er en nydelig øredobb i gullforgylt sølv med en baroque ferskvannsperle som anheng. Selve øreringen har en bølget form og sammen med den naturlige og unike ferskvannsperlen får smykket et mykt og elegant uttrykk. 

 Maria Black Vento Huggie Gold

---

Blue Billie Giant Pearl Earrings Gold (selges som par)

Vakre øredobber med store barokke ferskvannsperler fra Blue Billie. Hver perle er helt unik med sin egen uregelmessige form og nyanse. På selve øredobben er den en delikat cubic zirconia sten. 

Blue Billie Giant Pearls Earrings Gold

---

Halskjeder med ferskvannsperler

Hasla In Toto Whole Necklace White Pearls Small Gold


In Toto Whole Necklace white pearls small fra Hasla er et vakkert perlekjede med det minste anhenget i gullforgylt sølv fra In Toto kolleksjonen. Selve anhenget er mykt og elegant i formen og kjedet er tredd med nydelige, barokke ferskvannsperler. Perlene har sin opprinnelige og naturlige form og vil variere noe i nyanse og form fra kjede til kjede. Lengden på kjedet er 45 cm, men kan festes i en kortere lengde. 

Hasla In Toto Whole Necklace White Pearls Small

---

Blue Billie Irregular Pearls Necklace

Vakkert kjede med barokke ferskvannsperler på rekke og rad og en lås i gullforgylt sølv fra Blue Billie. Hver perle er helt unik med sin egen uregelmessige form og nyanse. 

Blue Billie Irregular Pearls Necklace

---

Maria Black Cantare Necklace Silver

Cantare Necklace i sølv fra Maria Black består av to lenker i ett med en unik, baroque ferskvannsperle. Nydelig lenke-på-lenke stil som gir den ultimate sommer looken. Vakkert sammen med Maria Black Mio Chain i sølv som vist på bildene. 

Maria Black Cantare Necklace Silver

---

Blue Billie Thin Pearl Necklace Gold

Delikat og enkelt kjede med ferskvannsperler og lås i gullforgylt sølv fra Blue Billie. Flott å buke sammen med Irregular Pearls Necklace fra Blue Billie som vist på bildet.

Blue Billie Thin Necklace

---

Maria Black Gemma Necklace Gold

Delikat og vakkert halskjede i gullforgylt sølv fra Maria Black med en liten ferskvannsperle festet ved låsen. Store, luftige lenker gjør dette til det ultimate halskjedet for å style med anheng. Bruk Mini Charm Clasp til å feste anheng som passer deg og din stil. Enten en vakker perle, en bokstav i perlemor eller et annet anheng

Maria Black Gemma Necklace Gold

---

Blue Bille Giant Pearl Necklace

Statement kjede med store barokke ferskvannsperler og lås i gullforgylt sølv fra Blue Billie. Hver perle er helt unik med sin egen uregelmessige form og nyanse. 

Blue Billie Giant Pearl Necklace

---

 

Armbånd med ferskvannsperler

Blue Billie Irregular Pearls Bracelet

Vakkert armbånd med barokk ferskvannsperler på rekke og rad og en lås i gullforgylt sølv fra Blue Billie. Hver perle er helt unik med sin egen uregelmessige form og nyanse. 

Blue Billie Irregular Pearls Bracelet

---

Maria Black Gemma Bracelet Gold

Gemma Bracelet fra Maria Black kommer i to ulike lengder, S/M 18 cm og M/L 20,5 cm. Dette er maksimal lengde i hver størrelse. Du kan enkelt gjøre det kortere ved å feste låsen på en av lenkene lenger inn på armbåndet. 

Bruk Mini Charm Clasp til å feste anheng som passer deg og din stil. Enten en vakker perle, en bokstav i perlemor eller et av de andre anhengene vi har hos oss. 

Maria Black Gemma Bracelet Gold

---

Blue Billie Giant Pearls Bracelet

Statement armbånd med store barokke ferskvannsperler og lås i gullforgylt sølv fra Blue Billie. Hver perle er helt unik med sin egen uregelmessige form og nyanse. 

Blue Billie Giant Pearls Bracelet

---

 

Smykker med ferskvannsperler

Maria Black Cielo Charm Gold

Nå kan du legge en klassisk tvist til smykkene dine. Med Cielo Charm Gold fra Maria Black sin kolleksjon F*ACE kan du kreere ditt eget smykkeuttrykk. Du kan enten henge Cielo Charm på en ørering eller et kjede, eller du kan legge til en Mini Charm Clasp fra Maria Black for å henge den med lås på et armbånd, halskjede eller ankelkjede.

Finnes også med feste i sølv

Maria Black Cielo Charm

---

Maria Black Cantare Anklet Gold

Cantare Anklet fra Maria Black i gullforgylt sølv består av to lenker i ett med en unik baroque ferskvannsperle. Dette delikate ankelkjedet gir oss herlige assosiasjoner til "gull på rull" som vi fant i "Syden" på 80- og 90-tallet. Nydelig lenke-på-lenke stil som gir den ultimate sommer looken. 

Maria Black Cantare Anklet Gold

 

0 Kommentarer

Det finnes ingen kommentarer for denne artikkelen. Vær den første til å legge igjen en melding!

Legg igjen en kommentar

Vennligst merk: Kommentarer må godkjennes før de publiseres
Topp Topp