Hopp over til innhold

Tjenester og reparasjon av smykker


Ta vare på smykkene dine og husk at du både kan reparere, reforgylle, pusse opp og endre på smykkene du har fra før istedenfor å kjøpe nytt. 

Her finner du en oversikt over de tjenestene vi tilbyr uansett om smykkene er kjøpt hos oss eller ikke. Vi tar kun imot smykker laget i sølv og gull.

Ta kontakt på hei@thecabinet.no hvis du ønsker å benytte deg av våre tjenester. Prisliste og oversikt finner du under. Når du har fått en spesifikk pris og et bestillingsnummer så bestiller fra kundeservice hos oss så bestiller du fraktetikett og laster ned bestillingsskjema her. https://return.shipmondo.com/reparasjon-tjenester. Frakt frem og tilbake er inkludert i prisen du får. 

Referer til bestillingsnummer og beskriv hva du ønsker å få utført. Pakk smykket forsvarlig inn og lever pakken inn til nærmeste Posten innleveringssted. 

Tjenestene tar ca 3 uker å få utført inkludert levering til og fra. 

Nootka ødelagt armbånd

 

Reparasjon

Ta kontakt på hei@thecabinet.no for pris på reparasjon av smykker. 

 

Forgylling og rhodinering

Vi tilbyr reforgylling av sølvsmykker hvor gullforgyllingen har slitt av. Smykkene forgylles i 18 karat gull og har en "kjølig" gullfarge lik de smykkene vi selger. 

Vi tilbyr også rhodinering av sølvsmykker. Dette forsterker sølvet og gir en flott glans til sølvsmykket. 

Anheng: kr 500,-

Ring: kr 500,-

Øredobber: fra kr 500,-
(kommer an på størrelse)

Armbånd: kr 600,-

Kjede: fra kr 600,-
(kommer an på lengde og tykkelse)

 

Gravering

Ta kontakt for pris på gravering på hei@thecabinet.no 

Pris fra kr 200,-

 

Oppussing av sølvsmykker

Vi hjelper deg med å få pusset opp sølvsmykker slik at de blir som nye igjen. 

Ring: kr 250,-

Kjeder/ lenker: kr 350

 

Regulering inn ring 

Regulere inn ring i gull: kr 400,-

Regulere inn ring i gull inkludert forgylling: kr 550,-

Regulere inn ring i sølv: kr 300,-

Regulere inn ring i sølv inkludert rhodinering: kr 500,-

 

Regulering ut ring 

Regulere ut ring i gull: kr 450,-

Regulere ut ring i gull inkludert forgylling: kr 550,-

Regulere ut ring i sølv: kr 350,-

Regulere ut ring i sølv inkludert rhodinering: kr 500,-

 

Vår leverandør på tjenester - Johs. Kristiansen

Når du leverer inn smykkene dine til oss havner de i de aller beste hender. De dyktige gull- og sølvsmedene hos Johs. Kristiansen utfører alt arbeid selv i sine lokaler i Larvik. 

Om Johs. Kristiansen

Johs. Kristiansen AS holder til i tradisjonsrike håndverkslokaler i Hammerdalen i Larvik. Her produseres et rikt utvalg av smykker og draktsølv, spesielt beregnet for bruk sammen med norske bunader. Deres spesialitet er sølvsmykker som passer til en rekke lokale norske bunadvarianter. Johs. Kristiansen har solide røtter i kunnskap om produksjon av bunadsølv helt siden 1913.

Johs Kristiansen fasade med logo

 

 

 

Ta kontakt


Skriv en beskjed til oss

The Cabinet

Verftsgaten 5
3290 Stavern

(I bakgården til Rått og sanselig)

Se våre åpningstider her

FAQ


Vi har alle varer på lager og sender samme dag hvis du bestiller før kl 14 på en virkedag. Leveringstid er 1-3 dager med Posten. Vi tilbyr også express levering med DHL. Du kan også hente hos The Cabinet i Stavern i butikkens åpningstider eller etter avtale.

Alle smykker du finner i nettbutikken finnes på vårt lager i Stavern og sendes ut til deg samme dag. 

De ulike smykkedesignerne hos The Cabinet har forskjellig policy på om de selger øredobber enkeltvis eller som par. Vi må følge designernes retningslinjer og de smykkemerkene som selger enkelvis gjør det for å kunne gi full frihet med tanke på å kombinere ulike styles, og for å kunne supplere en enkelt øredobb om den skulle mistes eller bli ødelagt.

Alle øredobber er merket i produktteksten om de selges enkeltvis eller som par. Bildene viser også om de selges enkeltvis eller som par med en eller to øredobber på bildene.

The Cabinet har permanent showroom, sesongåpen butikk og helgeåpent i Stavern sentrum. Se våre åpningstider og kontakt oss gjerne på hei@thecabinet.no, eller ring oss på tlf 966 18 074 for å avtale tid utenom åpningstid.

Vi har laget en artikkel som forklarer hvordan på enklest mulig måte kan finne riktig ringstørrelse. Du finner den her.

Hvis du ønsker å bytte et smykke så sender du oss en e-post til hei@thecabinet.no. Du kan også besøke vår returportal og bestille fraktetikett og returskjema selv. Returportalen finner du her: https://return.shipmondo.com/thecabinet-retur

Da vil du få en returetikett som vedlegg som du limer oppå den gamle og sender smykket i retur til oss. Du får nytt smykke eller en ny størrelse tilsendt fraktfritt med en gang vi har mottatt pakken fra deg. 

The Cabinet har 30 dager fri retur. Det betyr at hvis du ombestemmer deg eller trenger å bytte så er det bare å gå inn på vår returportal for å bestille og laste ned fraktetikett og returskjema innen 30 dager etter at du har mottatt pakken din. Dette er kostnadsfritt. Alltid referer til ordrenummer ved retur.

Her finner du vår returportal: https://return.shipmondo.com/thecabinet-retur

Hvis du ønsker å bytte produkt eller størrelse sender vi deg nytt produkt fraktfritt. Ved retur av produkt refunderes kjøpesummen tilbake til samme betalingsmetode som når kjøpet ble utført.

Vi behandler retur samme dag (på virkedager) som vi mottar den, senest dagen etter.

NB! Pleieprodukter byttes ikke

Gullforgylte sølvsmykker vil etter en stund slite av gullforgylningen som er det tynne laget med ekte gull som ligger oppå sølvet. Det vil si at sølvet kommer til syne.

Det vil variere hvor kort eller lang tid dette tar. På noen mennesker slites det fortere av enn på andre. Måten smykkene brukes på spiller også inn her. Hvorvidt man tar av smykker før man dusjer, sover, trener, bader, etc. Parfymer, lotions og oljer er også med på å slite forgylningen raskere av. 

Vi tilbyr reforgylling av sølvssmykker. Se vårt tilbud på tjenester og reparasjoner her

Topp Topp