Hopp over til innhold

Sjekk ut smykkene og øreringene fra Nootka Jewelry


Nye smykkemerker: Nootka Jewelry - nydelige smykker med en rå og organisk finish 🤍

Nootka Jewelry ble etablert i 2018 av den kjente moteprofilen i Sverige Lisa Olsson. Nootka er et skandinavisk smykkemerke med visjon om å skape allsidige smykker som får deg til å stoppe opp og se to ganger. Nootka er for tiden en skandinavias mest spennende smykkermerker. 

Naturen er en betydelig kilde til inspirasjon, takket være dens iboende ufullkommenhet og alt det vakre vi ser i den. En kjærlighetsaffære mellom det rå og det rene er Nootka Jewelry sitt manifest, forvandlet til personlige smykker som er enkle å elske og verne om. 

Alle Nootka sine smykker er nøye designet og håndlaget i Stockholm med stor vekt på detaljer, laget i resirkulert 925 sølv. 

Nootka har kun noen få utvalgte forhandlere av sine smykker, og vi er superstolte av å være den første og eneste norske butikken du nå får kjøpt disse fantastiske smykkene hos i tillegg til våre andre smykkemerker.

Smykkene til Nootka har et særpreg som vi ikke har sett hos noen andre skandinaviske smykkemerker hittil. Nootka Jewelry har klart å skape en stil og et uttrykk som havner et sted mellom det stramme og stilrene og det myke og organiske, noe som skaper en spenning dynamikk og noe nytt. 

Nootka Jewelry Hoops 

Hoopsene til Nootka har allerede blitt superpopulære i Sverige og selges ut stort sett med en gang de kommer inn igjen. Og vi skjønner hvorfor. De er noe mer enn "vanlige" hoops som vi ser hos andre smykkermerker, med sin røffe og organiske finish i semi-matte polering, noe som også gir et nydelig skinn uansett hvilken vinkel lyset treffer øredobbene. De er også robuste, kjennes eksklusive og man ser virkelig at dette er håndverk av topp kvalitet. 

Nootka Jewelry Chunky Earrings Gold

Chunky Earrings Gold Nootka Jewelry øredobber i gull

Nootka Jewelry Big Hoop Gold - selges enkeltvis

Big Hoop Gold Nootka Jewelry øredobb i gull

Nootka Jewelry Mid Hoop Gold - selges enkeltvis

Disse har vi også i sølv

Mid Hoop Gold Nootka Jewelry øredobb i gull

Nootka Jewelry Mini Hoop Gold - selges enkeltvis

Disse har vi også i sølv

Mini Hoop Gold Nootka Jewelry Øredobb i gull

Her ser du ulike måter å kombinere de ulike hoopsene fra Nootka på. De er supre å bruke i ulike størrelser sammen om man har flere hull i ørene, det er også hovedgrunnen til at de selges enkeltvis, slik som også flere av våre andre smykkemerker gjør det. Det første bildet viser Chunky Earrings Gold sammen med en Mini Hoop Gold. Bildet til høyre viser en nydelig Nootka-signatur som består av Big Hoop Gold og to Mid Hoop Gold etter hverandre. 

Lisa Olsson Chunky Earrings og mini Hoop gold Nootka Jewelry Hoops collection Nootka Jewellery

 

Link Bracelet og Link Necklace

Link smykkene til Nootka er tidløse og klassiske i gjennomgående gullforgylt sølv som gir smykkene god tyngde og følelsen av ekslusivitet. Smykkene har en semi-matte overflate som gir den vakre, rå finishen og som sørger for at lyset reflekteres fra alle vinkler. Håndlaget Nootka-charm med logo er festet til armbåndet og halskjedet. 

Dette er mye smykke for pengene!

Nootka Jewelry Link Bracelet Gold

Nootka Jewelry Link Bracelet armbånd i gull

 

Nootka Jewelry Link Necklace Gold

Nootka Jewelry Link Necklace Gold halskjede i gull 

 

Sjekk også ut Lisa Olsson sin Instagram profil @lisa.olssons

Her kan du lese intervju i herhour.com med Lisa Olsson, grunnleggeren av Nootka Jewelry

 

0 Kommentarer

Det finnes ingen kommentarer for denne artikkelen. Vær den første til å legge igjen en melding!

Legg igjen en kommentar

Vennligst merk: Kommentarer må godkjennes før de publiseres
Topp Topp